Skip to main content
Aktuellt

Snart sätter LAB360 en ny standard för säkerhetsbänkar

Av 11 november, 2022No Comments

Arbetar du med säkerhetsbänkar så skall du följa LAB360. Vi har tillsammans med Anders Hedström IAQ- expert tagit fram produkter för ökad säkerhet för person och produkt vid arbete med säkerhetsbänkar. Vi har också anställt en filterexpert från Camfil under året varför Lab360 är det givna alternativet vid val av säkerhetsbänkar där vi för marknadens vanligaste Klass II bänk tillika den energisnålaste, det finns över 3000 installationer av dessa bänkar. Vi har i regel alltid bänkar för omgående leverans. Med vår expertis kan vi alltid hjälpa dig med rätt bänkval, partikelrena labbet, lagret , produktion samt kontoret. Vi kan också leta kontamineringskällor i realtid då vi är först i världen med att kunna mäta antalet nanopartiklar till damm i realtid… det kommer mera!