Välkommen till LAB360°

Vi hjälper dig hela vägen!

Vi är ett kunskapsföretag baserat i Mälardalen

LAB360° är ett aktivt och framåttänkande företag i Sverige som levererar produkter och kunskap samt utför service på högkvalitativ laboratorieutrustning i de Skandinaviska länderna.

Vår stora och breda kunskap tillsammans med en lång erfarenhet inom utrustning inom alla forskningsområden gör oss till mer än ett företag som säljer laboratorieutrustning. Vi tar ansvar för våra produkter, utbildar våra kunder och ger en professionell service.

Vårt mantra är “Vi hjälper dig hela vägen”, och vi jobbar med allt från rådgivning till eftermarknad. Med oss som konsult får du en partner som kan förmedla en enkel kommunikation mellan kund och leverantör.

LAB360° grundades 2006 av Stefan Hultgren som har snart 30 års erfarenhet i branschen, bland annat inom Bergman & Beving-koncernen.

Våra kärnområden

Odling

Förvaring

Desinficering

Avdödning

LAB360° säljer främst produkter och tjänster inom kärnområdena odling, förvaring, desinficering, avdödning och med utrustning för materialinsamling.

Vi finns över hela landet

och även i Danmark

Vi har representanter i de flesta storstäderna i landet och service som utgår lokalt från dessa platser.

Vi utgår från vårt huvudkontor i Nyköping samt Stockholm. Vi finns även representerade med servicetekniker i Umeå, Göteborg, Malmö och Köpenhamn i Danmark.

LAB360° är ett kunskapsföretag baserat i Mälardalen.

Om företaget