Skip to main content
Aktuellt

LAB360° svensk leverantör åt Labogene/Scanlaf

Av 8 januari, 2019januari 30th, 2019No Comments

LAB360° har jobbat med Labogene/Scanlaf sedan 2006, ett år efter att företaget Labogene grundades. Vi har levererat säkerhetsbänkar och frystorkar i över 10 år och har mycket god kunskap om dessa produkter. Scanlaf har ju sedan länge varit ett vinnande koncept på marknaden med sina säkerhetsbänkar, inte minst för den låga ljudnivån. Det står idag ett par tusen säkerhetsbänkar runt om i Sverige, och det kändes därför naturligt att ta över som ensam svensk leverantör av Scanlaf i slutet av hösten 2018.

Vår målsättning är att du ska känna dig trygg med din utrustning, och kan hjälpa inte bara med att välja rätt utrustning, utan även ge bra och snabb service och snabb leveranstid då vi under åren har byggt ett stort reservdelslager.

Läs om Labogene/Scanlafs säkerhetsbänkar i vår produktkatalog