Skip to main content
InstallationerKunderProdukter

Ny 450 liters horisontalautoklav på DTU

Av 17 oktober, 2016december 9th, 2016No Comments

450_liters_autoklav_kopenhamn_tuttnauerDTU väljer horisontalautoklav 667196, 450 liter autoklav från Tuttnauer

DTU säger att Tuttnauerautoklaver har väsenligt lägre driftstörningar än de andra fabrikaten på DTU varför Tuttnauer och Lab 360° är ett naturligt val framförallt då servicen fungerar så väl med vår danska samarbetspartner Danish Autoclave & Washing Techniques. BMC i Uppsala har samma erfarenhet med sin autoklav och den svenska serviceorganisationen.

Vi själva tror att den upplevda kvalitén beror på rätt konfiguration, bra produkt, noggranna installationer, krav på vår kunder om korrekt media, applikationskunskap samt att den danska serviceorganisation är mycket erfaren.