Skip to main content
InstallationerKunderProdukter

CMM får horisontalautoklav

Av 5 april, 2016december 9th, 2016No Comments

CMM Solna har skaffat en horisontalautoklav T MAX 4 på 310 liter från Tuttnauer.

LAB 360 har nu 20 stycken horisontalautoklaver i Norden och vi har noterat att fler och fler uppskattar den unika kompetens vi har i området. Autoklaven på CMM är bestyckad med vårt lättarbetade styrsystem Bacsoft som sitter i de flesta av de 13 000 autoklaver som Tuttnauer tillverkar.

Viktigt var att den smala designen av autoklaven som är mindre än 1 meter och den stora kapaciteten och flexibiliteten att köra 1- och 2-liters flaskor i två nivåer, där även de större kan köras i två nivåer.

Autoklaven är bestyckad med extra tysta vakuumpumpar samt ljudisolering, vilket vi med framgång tidigare har installerat på den svenska marknaden.