Skip to main content

Vi hjälper myndigheter och regioner att bekämpa Covid-19

LAB360 har sedan utbrottet av Covid-19 tidigt identifierat, verifierat och importerat tester och testmaterial för Covid-19. Vi har hjälpt privata aktörer och myndigheter internationellt och nationellt

Vårt utbud idag består av produkter handplockade från de tillverkare som vi sett producerar kvalité över tid, innehar utomordentlig prestanda som också kan backas upp av svenska och europeiska studier.

Mer information

Företag kan beställa våra CE-märkta självtester för att testa personal.

Endast företag inom hälso-och sjukvården kan lägga en beställning av de tester som är avsedda för professionellt bruk.

Snart finner ni våra självtester hos utvalda återförsäljare (apotek och dagligvaruhandeln), vi kommer att utannonsera dessa på vår hemsida.

Vill du läsa mer om Folkhälsomyndighetens vägledning för antigentester (så kallade snabbtester) följ denna länk: Vägledning för användning av antigentester vid covid-19

Information och beställning

Skicka en beställningsförfrågan genom att fylla i formuläret på denna sida. Du kan även ringa oss på 011-360 36 00 för information och beställning.

Produkter

Antikroppstester (snabbtester för identifiering av antikroppar mot Covid-19)
Antigentester (snabbtester/självtester för pågående infektion)
Provtagningspinnar och transportmedia för PCR analyser
PCR tester/kit
Kompletta PCR-labb med all nödvändig utrustning

Alla produkter är CE märkta, vissa innehar FDA EUA samt backas upp av offentliga publikationer/studier gjorda inom Europa och Sverige. För mer information och dokumentation var god kontakta oss via nedanstående formulär.

Beställningsförfrågan

Våra kärnområden

Odling

Förvaring

Desinficering

Avdödning

LAB360° säljer främst produkter och tjänster inom kärnområdena odling, förvaring, desinficering, avdödning och med utrustning för materialinsamling.

LAB360° är ett kunskapsföretag baserat i Mälardalen.

Om företaget