Skip to main content
Aktuellt

Sandra Karlström ny serviceingenjör i Solna

Av 15 september, 2023oktober 17th, 2023No Comments

LAB 360 stärker sin position i Mälardalen ytterligare med vår Sandra boendes i Solna. Sandra är civilingenjör i bioteknik och kommer primärt att jobba med våra autoklaver, säkerhetsbänkar, skakinkubatorer m.m.

Sandra har erfarenhet inom fordonsteknik, med inriktning motivlackering. Tidigare i sin karriär har hon arbetat som servicetekniker för analysinstrument inom bioteknik, så som QCM (Quartz Crystal Microbalance) och TEM (Transmission Electron Microscope). Hon är en social, mångsidig problemlösare med stort fokus på att se och bemöta den individuella kundens behov.

På fritiden både besökes och arrangeras musikevenemang, specifikt inom genren metal. Hon tackar sällan nej till fysisk aktivitet, där fotboll och kampsport favoriseras. En stor djurvän, som sen ett år tillbaka är adopterad av grannskapets katt, Murre Burrito, då ägaren inte längre klarade av att ta hand om honom.

Vi önskar henne en trevlig och utmanade framtid hos oss på Lab360, det självklara alternativet!

//Stefan Hultgren CEO