Skip to main content
AktuelltFöretaget

LAB360 marknadens bästa service !

Av 19 september, 2022No Comments

Arvid Aronsson vår nästa serviceingenjör. Lab360 AB skall vara det självklara valet där servicekrävande utrustning såsom Autoklaver, frystorkar samt säkerhetsrelaterad utrustning skall införskaffas. Lab 360 Erbjuder kunskap i nivå med specialinriktade konsultbolag och vår service är lika viktig.

Arvid är utbildad flygtekniker och har 5 års erfarenhet från BioteknologibranschenArvid har erfarenhet av diverse analysutrustning, autoklaver från Tuttnauer m.m.

Arvid utgår från Uppsala och vi välkomnar han som ett mycket strategiskt tillskott i Lab 360´s fortsatta tillväxt. Idag är vi ett flertal tekniker och även våra säljare deltager i våra leverantörers tekniska kurser varför det tillsammans med våra täta leverantörskontakter blir enkelt och smidigt att jobba med Lab 360 AB